💛  Kurdo që keni nevojë 💛 
💛     Ne jemi aty për ju    💛 

Pako Kosova.jpg

Pako KOSOVA

Cmimi  
€24.59 

Tvsh       €  5.39 

TOTAL   €29.99 

Pako KOSOVA përfshinë sherbimin e autobartjes 24/7 në rast të aksidentit apo në rast se automjeti juaj nuk mund të lëvizë për shkak të prishjës që ka.
Asistimit ne vend ne raste qarje gome etj.
Autobartja behet deri ne lokacionin e kerkuar nga klienti.

Antaresimi eshte i vlefshem 1 VIT ( nje vit), nga dita e pranimit te kontrates.
Pako e përzgjedhur nga ana e juaj do të aktivizohet pas 48 orësh.
Pagesa duhet te behet ne momentin e pranimit te kontrates .
Ne afat maximal 3 dite nga dita e antaresimit , bleresi pranon KARTEN e abonimit.

 

Pako Rajoni.jpg

Pako RAJONI

Cmimi  
€40.99 

Tvsh       € 9.99 

TOTAL   €49.99 

Pako RAJONI përfshinë shërbimin e autobartjes 24/7 për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni Veriore, Serbi dhe Mal të Zi, në rast të aksidentit apo në rast se automjeti juaj nuk mund të lëvizë për shkak të prishjes që ka.
Autobartja behet deri ne lokacionin e kerkuar nga klienti.

Antaresimi eshte i vlefshem 1 VIT ( nje vit), nga dita e nenshkrimit te kontrates.
Pako e përzgjedhur nga ana e juaj do të aktivizohet pas 48 orësh.
Pagesa duhet te behet ne momentin e pranimit te kontrates.
Ne afat maximal 3 dite nga dita e antaresimit , bleresi pranon KARTEN e abonimit.

 

281857778_765656174810944_6504260157361874011_n.jpg

ASISTENCA RRUGORE E KOSOVES

ASISTENCA RRUGORE E KOSOVES  ofron produkte dhe shërbime të shkëlqyera. Ajo që na dallon nga të tjerët është aftësia jonë për të përshtatur ofertën tonë për nevojat e klientëve, si dhe ekipin tonë fantastik të specialistëve.

Pavarësisht se sa unike apo sfiduese është kërkesa juaj, ju mund të mbështeteni tek ne për të gjetur zgjidhjen e duhur për ju. Shfletoni produktet dhe shërbimet tona më poshtë dhe na kontaktoni .

Desert Highway